Categorieën

Relatiegeschenken bedrukken

Het online assortiment van relatiegeschenken groothandel MaxiTrading.nl omvat vele tienduizenden relatiegeschenken en promotieartikelen die direct online kunnen worden besteld, desgewenst inclusief bedrukking.

Een relatiegeschenk is vaak persoonlijk, terwijl promotieartikelen veelal functioneel dienen te zijn. Custom made gifts en gepersonaliseerde premiums worden meestal ingezet voor specifieke events of doelgroepen. Voor al deze relatiegeschenken, give aways en gifts bent u bij MaxiTrading.nl aan het juiste adres. Het online assortiment van MaxiTrading.nl biedt voor een ieder wat wils. Van goedkope functionele promotieartikelen tot luxe relatiegeschenken, u kunt het gemakkelijk online bestellen en laten bedrukken bij MaxiTrading.nl. En kunt u een artikel bij ons niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Op verzoek leveren wij nog heel veel meer custom made relatiegeschenken en maatoplossingen.

Vrijwel alle relatiegeschenken zijn uitstekend te bedrukken met logo en/of tekst. Druktechnieken waar wij gebruik van maken zijn tampondruk, zeefdruk en op metalen artikelen kunnen wij vaak een fraaie lasergravure drukken. Maar er zijn meer druktechnieken waarmee wij relatiegeschenken en promotieartikelen een fraaie persoonlijke tint kunnen meegeven.

Het bedrukken van relatiegeschenken gebeurt bij ons "onder één dak". Wij beschikken over een moderne DTP studio, waar we razendsnel bedrukkingen opmaken en uitwerken tot een kant-en-klaar drukvoorstel. Dit kant-en-klaar drukvoorstel sturen we als PDF mee met de orderbevestiging. Zo ziet u altijd vooraf hoe een relatiegeschenk zal worden bedrukt. Na ontvangst van uw akkoord op het drukvoorstel, wordt uw opdracht ingepland voor bedrukking in onze drukkerij. Meer dan 95% van alle relatiegeschenken wordt door ons zelf bedrukt. Slechts een klein aantal relatiegeschenken laten wij extern bedrukken omdat voor die artikelen specifieke drukmachines nodig zijn. Doordat wij de meeste relatiegeschenken zelf bedrukken, zijn wij zeer flexibel qua levertijden en kunnen orders vaak ook sneller geleverd worden (indien nodig).

Onze ervaren accountmanagers adviseren u graag over het bedrukken van uw relatiegeschenken. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvend PDF drukvoorstel.

MaxiTrading.nl is specialist in bedrukte promotionele artikelen en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Snelheid, prijs, kwaliteit en professionaliteit zijn onze speerpunten. Bestel uw bedrukte relatiegeschenken online via MaxiTrading.nl, dan zorgen wij voor een vlekkeloze afhandeling en snelle levering van uw order.

Gerelateerd aan relatiegeschenken bedrukken: Logo aanleveren voor bedrukken | Klantenservice

Populaire promotieartikelen

0,44
(20)
Actuele voorraad: 619682
1,01
(11)
Actuele voorraad: 120360
0,92
(5)
Actuele voorraad: 143624
4,65
(4)
CUSTOM MADE
1,00
(5)
Uitverkocht
1,94
(3)
Actuele voorraad: 3652
0,13
(6)
Actuele voorraad: 178571
0,17
(10)
Actuele voorraad: 155
0,26
(8)
Actuele voorraad: 265087
1,27
(3)
Actuele voorraad: 31126
0,54
(7)
Actuele voorraad: 3783