Categorieën

Rover telefoonhouder en oplader 104197

Rover telefoonhouder en oplader

Rover telefoonhouder en oplader. Dubbele auto-adapter voor het opladen van persoonlijke apparatuur en telefoonhouder met zuignap. Output: 5 volt / 2,1 amp. Input: 12V-24V. Geschikt voor personenauto's en vrachtwagens. ABS kunststof.
Artikelnummer: 104197
Bekijk meer: Smartphone accessoires, Telefoon opladers
Rover telefoonhouder en oplader is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze rover telefoonhouder en oplader kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek telefoonhouders.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatieven voor Rover telefoonhouder en oplader


Hieronder staan andere promotieartikelen die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Rover telefoonhouder en oplader. Bekijk de rubriek Telefoon opladers voor meer alternatieven.

3,81
(3)
Actuele voorraad: 40163
3,62
(1)
Actuele voorraad: 49338
3,01
(2)
Actuele voorraad: 28225
4,08
Actuele voorraad: 44473
3,87
Actuele voorraad: 19138
6,74
(2)
Actuele voorraad: 63263
3,10
(1)
Actuele voorraad: 43937
4,47
Actuele voorraad: 19036
Bekijk meer Smartphone accessoires

Monster van rover telefoonhouder en oplader aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de rover telefoonhouder en oplader (artikel 104197) bedraagt de stuksprijs à € 1,39 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over rover telefoonhouder en oplader


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Rover telefoonhouder en oplader. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor rover telefoonhouder en oplader


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Rover telefoonhouder en oplader? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!